Bemutatkozás

Bemutatkozás


Irodánk a BP Premium Properties néven 2016-ban kezdte meg működését, de tevékenységünket évtizedes tapasztalatunkra alapoztuk.

Ez idő alatt megismertük  Magyarország, de legfőképp Budapest és kerületeinek ingatlanpiaci helyzetét.

Így nagy hatékonysággal és elkötelezettségel tudunk eleget tenni ügyfeleink részére. Legyen szó eladásról /vételről akár bérbeadásról/bérlésről.

Csapatunk: barátságos közvetlen, dinamikus rugalmas és fontos, hogy céltudatosság jellemzi. Nagy helyzetismerettel igyekszünk megtalálni a legmegfelelőbb ingatlant az Ön számára.

Céljaink:

    • ügyfeleinkkel kialakult bizalmas diszkréciót szem előtt tartva találjuk meg a legmegfelelőbb ingatlant, amiben örömét otthonát befektetését és pénzét megtalálja jó helyen!
    • olyan pluszt nyújtani, hogy ügyfeleinket oly barátságos és emberi módón tájékoztassuk , mind  az ingatlanpiacon található legfrissebb kínálatról, mind jogilag ,mind befektetés ügyileg tapasztalható ismereteinket megosztva legőszintébb tudásunk szerint.
  • ügyfeleink félelmeit leküzdjük és átláthatóvá tegyük bármilyen élethelyzetben!

Találja meg otthonát/ pénzét gyarapítsa évek múlva is  a BP Premium Properties Kft-vel!

Ez számunkra nem egy munka, mégcsak nem is egy hivatás! Ez egy életforma, hobbi és szeretet! Mi nem szeretnénk a piacon lenni 1, 2 vagy 10-15 évig mi szeretnénk ha generációkon keresztül átadhatnánk kedves ügyfeleinket és “szerelemből”, hobbiból kezelnénk Őket életeken át minden élethelyzetben.