Budapest 12.ker Kútvölgyi út

Budapest, Kútvölgy, Magyarország
Eladó 380.000.000Ft - Ház

Eladó a XII. kerület kiemelt részén, magas presztízsű utcában, a német iskola közvetlen környezetében 982 m2-es telken 2003-ban épült, igényesen kivitelezett, panorámás családi ház. A 4 szint összesen 440 m2, ebből a lakószint 260 m2. Az utcai szinten előtér, konyha, étkező, nappali kandallóval és vendég kézmosó van. Ezen a szinten mindenhol padlófűtés lett kialakítva, az ablakokon időkapcsolós elektromos redőny működik. A nappali előtt nagy, kertkapcsolatos terasz húzódik. A konyha AEG háztartási gépekkel van felszerelve. Az emeleti szinten 2 háló, az egyik kandallóval, 2 fürdőszoba, melyből az egyikben kád, a másikban zuhanyozó fülke van és egy dolgozószoba található beépített könyvespolcokkal. Ezen a szinten is központi légkondicionáló van, valamint részben elektromos és manuális redőny. A tetőtérben önálló lakrész: egy nappali konyhasarokkal, egy háló valamint fürdőszoba káddal és egy gardrób került kialakításra. Itt split unittal van megoldva a légkondicionálás.
Három gépkocsi részére van hely a garázsban a gépkocsi behajtó fűtött, ezen kívül van szauna, jacuzzi, fitnesz rész, zuhanyozó és WC. Továbbá kialakításra került kamra, bortároló, háztartási helyiség is ezen a szinten.
A fűtés Viessmann gázkazánról működik, padló- és radiátoros kombinációban.
A kertben automata locsolórendszer működik.
Távfelügyeletre kötött riasztó- és kamerarendszer van.

Ingatlan Térkép

Varga Ildikó Tulajdonos

  • Mobil : +36-30-569-2007
  • Irodai : +36-30-569-2007

Varga Ildikó a BP Premium Properties ingatlaniroda tulajdonosa  vagyok. Tizenöt éves szakmai tapasztalattal 2016-ben nyitottam meg első…
Bővebben

Írjon nekem

Loading...

További Ingatlanok