Budapest 5.Ker Belgrád rakpart

Budapest, Belgrád rkp., Magyarország
Eladó 232.000.000Ft - Lakás, Tégla építésű
146 m2 4 Szoba 2 Fürdőszoba

A Világörökség részese lehet ebben az épületben művészi igényességel felújított luxuslakásban.
Részleges dunai panorámával három hálószobával két fürdőszobával + vendég mosdóval külön konyha étkezővel és az előszobában infraszaunával, hatalmas beépített szekrénnyel, a konyhában Bosch gépekkel, borhűtővel, ezen kívül elektromos redőnnyel, riasztó és kamerarendszerrel, 5.1-es hangrendszerrel, különleges sakktábla mintában lerakott nemesfa parkettával, 2 rétegű fa nyílászárókkal, biokandallóval, légkondícionálóval, designer bútorokkal és csillárokkal felszerelt. 410cm-es belmagasságának és három utcai, nagy, tágas szobájának köszönhetően igazi nagypolgári hangulatú otthon, stukkókkal, fafaragásokkal.
Közös költség: 38.000Ft és most kezdik a ház teljes külső homlokzatának felújítását, belül már a képeken is láthatóak az elvégzett munkálatok.
M3-as metróvonal, 2-es, 47-es és 49-es villamos, illetve számos busz közvetlenül elérhető a Fővám térről. Vásárlást kedvelőknek pedig a Fővám téri Nagyvásárcsarnok, illetve a Váci utcai üzletek szintén pár perces gyalogútra.

Ingatlan Térkép

Varga Ildikó Tulajdonos

  • Mobil : +36-30-569-2007
  • Irodai : +36-30-569-2007

Varga Ildikó a BP Premium Properties ingatlaniroda tulajdonosa  vagyok. Tizenöt éves szakmai tapasztalattal 2016-ben nyitottam meg első…
Bővebben

Írjon nekem

Loading...

További Ingatlanok