Budapest 5.Ker Belgrád rakpart H.B.

Budapest, Belgrád rkp., Magyarország
Eladó 69.900.000Ft - Lakás, Tégla építésű
46 m2 1 Szoba 1 Fürdőszoba

Örök dunai panorámás lakás eladó!

5. ker szivében a Belgrád rakparton kihagyhatatlan lehetőséget kínálok eladásra. Az ingatlan teljes körűen, egyedi ízlés szerint felújított. A nagy belmagasságnak köszönhetően 11 nm-es galéria is kialakításra került Borovi fenyőből.
A lakásban szinte minden extra megtalálható. Inverteres hűtő-fűtő klíma a legújabb technológiával telefonos applikációval programozható. Oikos speciális falfesték, Livolo rendszerű led világítás érintőpaneles kapcsolókkal. A fürdőszobában megtalálható a sótégla, esőztetős élmény zuhany hangulat fénnyel. A hidegburkolatok alatt padlófűtés található. A nappaliban Bambuszburkolat, minőségi parketta, Tv fal található- dizájn világítással, speciális élő mohával borítva. A szoba egészén Led technológiás megvilágítás, plafon tükör, illetve a bio látványkandalló. A házban a rövidtávú kiadás engedélyezett. A lakás tehermentes, jöjjön amíg nem késő. Ilyen lakás nincs még egy! A lakásban található gépesített konyha, és beépített bútorzat az ár részét képezi.

Alaprajz

Ingatlan Térkép

Varga Ildikó Tulajdonos

  • Mobil : +36-30-569-2007
  • Irodai : +36-30-569-2007

Varga Ildikó a BP Premium Properties ingatlaniroda tulajdonosa  vagyok. Tizenöt éves szakmai tapasztalattal 2016-ben nyitottam meg első…
Bővebben

Írjon nekem

Loading...

További Ingatlanok