Budapest 5.Ker Falk Miksa utca

Eladó 109.900.000Ft - Lakás, Tégla építésű
78 m2 3 Szoba

Panorámás, gyönyörűen felújított, tágas, világos, dupla erkélyes 5. emeleti lakást kínálok megvételre. A 3 szobás „gyöngyszem” Lipótváros csendes, nyugodt hangulatú művészeti galériákban és antik kereskedésekben bővelkedő utcájában található.

A 76m2 es lakáshoz egy elegáns hosszú 8m2 es erkély is tartozik, ahonnan a Kossuth tértől a Szent István körútig gyönyörködhetünk a panorámában. A teljes körű felújítás során teljesen megújult az elektromos- és vízhálózat, légkondicionáló és elektromos redőny is helyet kapott, a fűtésről kondenzációs kazán gondoskodik.

A konyha is modern új bútorzattal és gépesítéssel felszerelt. A bútorzat alku tárgyát képezi. A ház rendezett, tiszta, jó állapotú külső homlokzattal, liftes belső lépcsőházzal rendelkezik.

A lokáció egyenesen remek, minden megtalálható, mégis egy csendes nyugodt rész a belváros szívében. Pár perc séta és máris a Duna partján andaloghatunk, de ha mozogni támad kedvünk, sétatávolságra a Margit sziget is!

Ha a művészeteknek hódolnánk, válogathatunk a galériák között, de karnyújtásnyira található a Vigszínház is, mozik, kellemes kávézók, hangulatos éttermek. Önnek már csak költöznie kell és élvezni a hely és a kényelmesen, kellemesen kiakított lakás előnyeit!

Alaprajz

Bráz Adrián

  • Mobil : +36 20 231-86-07


Bővebben

Írjon nekem

Loading...

További Ingatlanok