Budapest, 5.ker, Váci utca

Budapest, Váci u., Magyarország
Eladó 99.000.000Ft HUF - Lakás, Tégla építésű
73 m2 2 Szoba 1 Fürdőszoba

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 1900-as évek előtt épült, nagypolgári, körfolyosós jellegű épület külső Belvárosi gyönyörű nagypolgári teljes körűen felújított lakás eladó. Természetben 78 m2.

INGATLAN KÖRNYEZETE:
Kiváló lokáció, Budapest nyüzsgő belvárosi környezet, Duna part, Vörösmarthy tér, belvárosi corso és Színház közelsége tarja fent a hétköznapokat megszínesítő hangulatok varázsát .Minden igényt kielégítő boltok és szórakozó helyek veszik körül.
homlokzata és a lépcsőház állapota közepes. A társasház liftes, földszint+3 emeletes, szobor díszítéses lépcsőház még őrzi az elmúlt korok szépségeit.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A természetben 78m2 nm-es lakás az 1 emeleti utcai nézetű, az összes ablaka a csendesebb Aranykéz utcára néz,melynek nagy előnye a kisebb zajszínt a háló szobákban. Világos tágas lakás 2020-ban teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át, minden igényt kielégítő luxus kivitelben. Beletartozik a teljes
külső -belső nyílászárók cseréje ( 3 rétegű hő és hangszigetelt müa. nyílászárok).Nappali, hálók ,konyha egyedi tervezésű bútorozást kap. Üveg frontos konyha bútor teljes modern minden igényt kielégítő gépesítéssel , beépített szekrények kerülnek átadásra a lakással. A klíma ki helyezésre az igényt beadtuk a társasház engedélyére várunk. A vevőnek csak költöznie kell!

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 78 nm ( tulilap 73 )
Belmagasság: 3,4 m

KÖLTSÉGEK:
– Közös költség: 25.000.- Ft
– Minden további közüzemi fogyasztás órával mérhető ( Víz,Villany,Gáz).
PARKOLÁS:
A parkolás az utcán ingyenes, vagy a közeli parkolóházban van lehetőség.

HASZNOSÍTÁSA: az AIRBNB-n, Booking oldalakon engedélyezett működét. vízfogyasztással
– Minden további fogyasztás órával mérhető.s adott.

Alaprajz

Ingatlan Térkép

További Ingatlanok