Budapest 6.ker Zichy Jenő utca

Budapest, Zichy Jenő u., Magyarország
Eladó 75.900.000Ft - Lakás
94 m2 3 Szoba 1 Fürdőszoba

AIRBNB rövid és hosszútávú befektetők figyelem! Kiváló lehetőség!
A Nagymező és Zichy utca sarkán, a színház negyedben, pár lépésre az Operától és az Andrássy úttól, kínálok eladásra, egy 94 nm-es, erkélyes, jelenleg 2 hálós, de 3 hálóssá alakítható ingatlant. A déli fekvésű, erkélyes saroklakás ablakai, a Nagymező és Zichy Jenő utcára egyaránt nyílnak. Az ingatlan az első emeleten, de a második szinten van, mert magasföldszint is van az épületben. A ház jó, az ingatlan közepes állapotú.
Kis ráfordítással (az ablakos konyhából 3. hálószoba alakítható) rövid és hosszútávú bérbeadásra egyaránt hasznosítható. A közlekedés kiváló, trolibusz, földalatti, busz, rövid sétával elérhetők.
A házban és az emeleten, több ingatlan, jelenleg is rövidtávú hasznosítással üzemel.

Perfect opportunity for AIRBNB or long term rental investment!
On the Hungarian Broadway (corner of Zichy – Nagymező str.), only a few steps from the Opera House and the Andrássy blvd., a presently 2 bed, south facing, bright and spacious corner flat is for sale. The building is in good condition the apartment needs renovation and can easily be converted to a 3 bedroom property. Several flats are already operated for AIRBNB rentals in the building.

Ingatlan Térkép

Veres Péter

  • Mobil : +36 30 359-91-64


Bővebben

Írjon nekem

Loading...

További Ingatlanok