Budapest 7.Ker Erzsébet körút B.A.

Budapest, Erzsébet krt., 1073 Magyarország
Eladó 199.000.000Ft - Lakás, Tégla építésű
168 m2 6 Szoba 6 Fürdőszoba

Megvételre kínálok egy kifejezetten AIRBNB üzemeltetésre kialakított lakást a bulinegyedben.

Eladó a VII. kerületben, Belső Erzsébetváros részen, az Erzsébet körúton, 3 emeletes, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ, LIFTES házban, III. emeleti, utcai, 168 nm-es, 7 szobás, 7 fürdőszobás, 7 mellékhelyiséggel rendelkező, gáz cirkó fűtésű, prémium minőségben, frissen felújított lakás.

Műszaki leírás

A lakás frissen felújított, prémium anyagokkal kialakított, 6 db szeparált lakrésszel, fürdőszobával és mellékhelyiséggel rendelkezik. A bekamerázott lakásban minden igényesen kialakított és szép színvilágot tükröz. A felújítás során mindent kicseréltek, villany hálózatot megerősítették, hogy minden igényt ki tudjon elégíteni. A lakás fűtését gáz cirkó biztosítja.

A jelenlegi tulajdonos régóta, sikeresen üzemelteti rövid távú kiadás céljából. Azokat a foglalásokat is átadja amiket most realizálni tud a foglalási oldalakon.

Környék és közlekedés leírása

A VII. kerület kiemelt részén vagyunk, így ezt a szekciót szinte mindenki kedveli, legyen turista, vagy akár több gyermekes családok. Mindenhez közel helyezkedik el az ingatlan, akár a mindennapi ügyek intézésére gondolunk, vagy akár a munkába vagy iskolába járás tekintetében. Az épületből kilépve a 4/6-os villamos megállója 1 perc séta távolságban található, így a tömegközlekedés is kiváló.
A parkolás hétköznaponként, napközben természetesen fizetős, mivel kiemelt környékről van szó. Viszont van lehetőség a kerületi parkolási engedély kiváltására annak, aki helyi, kerületi lakos az állandó lakcím szerint.

Az Oktogon, Nyugati tér, Margitsziget, mind pár perces távolságra és pár villamos megállóra található.

Ingatlan Térkép

Varga Ildikó Tulajdonos

  • Mobil : +36-30-569-2007
  • Irodai : +36-30-569-2007

Varga Ildikó a BP Premium Properties ingatlaniroda tulajdonosa  vagyok. Tizenöt éves szakmai tapasztalattal 2016-ben nyitottam meg első…
Bővebben

Írjon nekem

Loading...

További Ingatlanok