Budapest 7.ker Klauzál utca

Budapest, Klauzál u., Magyarország
Eladó 72.000.000Ft - Lakás
95 m2 3 Szoba 1 Fürdőszoba

Fantasztikus lokáció! Tökéletes lakás, mely felújításra vár! 2 BEJÁRAT!!!

Legyen Öné az a profit ami ebbe a lakásba van, mert ez a lakás a TÖKÉLETES BEFEKTETÉS!

A VII. kerületben, Belső-Erzsébetváros központjában, a főváros KÜLFÖLDIEK által LEGINKÁBB KEDVELT, legizgalmasabb kulturális és történelmi városrészében a volt Hungária Fürdő szomszédságában, 2 liftes jó állapotú ház 3.emeletén, Klauzál utcára néző, 2 BEJÁRATOS!!! 3,8m-es belmagasságú, rendkívül tágas, nagy terekkel rendelkező, napfényes, 95nm-es FELÚJÍTANDÓ lakás!

A TÁRSASHÁZ
A lakás egy tiszta, pénzügyileg is rendezett, kamerázott, 2 liftes, folyamatosan karbantartott épület 3. emeletén található. A lakóközösség összetartó és jó közös képviselettel rendelkezik.

Kedvezőek a FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK: a közös költség a fűtéssel és a vízdíjjal együtt összesen 36.400Ft/hó. A villany- és gázfogyasztás egyedi mérés alapján fizetendő.

A KÖRNYÉK
A lakás kiemelten ellátott környékén az infrastruktúra páratlan, lépésekre található a Blaha Lujza tér számos tömegközlekedési lehetőséggel. Szórakozóhelyek, igényes éttermek gyalogosan percek alatt elérhetőek.

A lakás ideális rövid- és hosszútávú bérbeadásra is. A rövidtávú kiadáshoz a lakás rendelkezik engedéllyel, mely az üzemeltető céggel együtt átvehető.

Jelenleg nincs még egy ilyen nagyszerű lehetőségekkel bíró eladó lakás Belső-Erzsébetváros ingatlanpiacán, a lehető legjobb ajánlat! Legyen Ön az aki kiveszi azt a plusz profitot ami ebbe a lakásba van!
Ez a lakás a TÖKÉLETES BEFEKTETÉS kiemelkedő megtérüléssel!

Ingatlan Térkép

Veres Péter

  • Mobil : +36 30 359-91-64


Bővebben

Írjon nekem

Loading...

További Ingatlanok