Budapest 8.Ker. Nagy Fuvaros utca

Eladó 20.900.000Ft - Lakás, Tégla építésű
26 m2 1 Szoba 1 Fürdőszoba

Eladó teljeskörűen felújított lakás a Csarnok-negyedben!

A felújítás során az ingatlanban cserére került a teljes vízhálózat, áramhálózat bővítéssel, új nyílászáró, új Ariston bojler, valamint energiatakarékos, modern infratechnológiával működő fűtőpanel váltotta ki a konvektort.

A lakás egy tágas, napfényes szobából, valamint egy kényelmes méretű, minden igényt kielégítő zuhanyzós fürdőszobából és egy praktikus konyhahelyiségből áll.

A környéken 5 perces sétával elérhető a Rákóczi tér, II. János Pál pápa tér valamint a Blaha Lujza tér.

Számos egyetem található sétatávolságra, köztük a Közszolgálati Egyetem (Ludovika), Óbudai Kandó Kálmán Egyetem, Semmelweis Orvostudományi Egyetem.

Kiváló tömegközlekedési adottságokkal rendelkezik a környék, a 4-es metró megállói 5 perc alatt elérhetőek, az egész éjszaka közlekedő 4-6 villamos pedig kb 6-7 perc alatt.

Számos bevásárlási és szórakozási lehetőség is rendelkezésre áll, a közelben a Teleki téri piac, Rákóczi téri vásárcsarnok, Lidl, és hangulatos teraszos helyek sokasága.

A lakás rezsije a korszerű fűtés ék illetve az új nyílászáróknak köszönhetően extrém alacsony!

A ház rendkívül jó anyagi helyzettel rendelkezik, folyamatos felújítások zajlanak.

Igény esetén a lakást a kivitelező teljesen berendezett állapotban adja át, lehetőség van a konyhabútor, valamint a további bútorok igény szerinti kiválasztására!

Tökéletes választás első lakásnak vidékről felköltöző fiataloknak a számos egyetem, valamint a pezsgő élet miatt!

Bráz Adrián

  • Mobil : +36 20 231-86-07


Bővebben

Írjon nekem

Loading...

További Ingatlanok